عمل الكاتشب
النتائج 1 إلى 5 من 5

الموضوع: عمل الكاتشب

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Aug 2012
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندسة زراعية
    الجنس
    أنثى
    المشاركات
    261

    عمل الكاتشب


    كلنا نحب الكاتشب وخصوصا الاطفال وعلشان كده لابد من ضمان جودة ونظافة ما ياكله اولادنا
    المقادير :
    علبة صلصة وممكن الاستغناء عنها
    4كوب عصير طماطم طازج
    2ملعقة كيبرة فلفل احمر مطحون طازج
    1ملعقة كيبرة نشا
    1/2كوب خل
    1ملعقة صغيرة فلفل اسود
    1ملعقة صغيرة ثوم بودرة
    1ملعقة صغيرة ملح
    1ملعقة ضغيرة سكر وممكن ازود حسب الرغبة
    1ملعقة صغيرة فلفل احمر جاف
    الطريقة :خلط كل المكونات مع بعضها على النار الى ان يصبح قوامه كريمى
    وعندما يبرد نضعه فى الوعاء المخصص للكتشب وبالهنا والشفا


    مواضيع مشابهة:

  2.    روابط المنتدى



  3. #2
    تاريخ التسجيل
    Sep 2012
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس كمبيوتر
    الجنس
    ذكر
    العمر
    51
    المشاركات
    1,064

    مشكورة اختنا وصفات جميلة ولى سؤال هل اضافة الفلفل الاحمر يصبح الكاتشب حار ام ممكن الاستغناء عنة وماحجم علبة الصلصة المستخدمة او بديلها افضل اربع كوب عصير طماطم
    تحياتى



  4. #3
    تاريخ التسجيل
    Jan 2012
    الدولة
    Iraq
    المهنة
    صاحبة مزرعه
    الجنس
    أنثى
    العمر
    65
    المشاركات
    2,971

    اليوم ثبتت الرؤيــا

    بانيكام عاملــه همبركر مع كامل المواصفات

    من المايونيز والكتشب ولسه يمكن حه اجد لك طريقة عمل الصمون الدائري الاوتوماتيك المطعم بالزبده والحليب لعمل الهمبركر

    وكلنا معزومين عندك

    مشــكوره وبالف عافيه



  5. #4
    تاريخ التسجيل
    Sep 2012
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس كمبيوتر
    الجنس
    ذكر
    العمر
    51
    المشاركات
    1,064

    انا منتظر ترد علية بخصوص الفلفل الحار ليكون اساسى فى عمل الكاتشب لان ما احب الاشياء الحارة بالهنا والشفا للجميع


  6. #5
    تاريخ التسجيل
    Aug 2012
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندسة زراعية
    الجنس
    أنثى
    المشاركات
    261

    اولا شكرا لك امابالنسبة لحجم علبة الصلصة تكون 1/4كيلووممكن الاستغناء عن الفلفل الحار